top of page

Ställ ut på Allegården under Allhelgonahelgen!

Nu erbjuder Allegården (i Hjärnarp) i samarbete med FKG och Föreningen Framtidsbygd Hjärnarp att föreningarnas samtliga medlemmar kan ställa ut kostnadsfritt under Allhelgonahelgen på Allegården.


Tanken är att Allegården är ett komplement till alla de konstnärer som deltar under konstrundan under Allhelgonahelgen men som saknar egen ateljé att ställa ut i.


Då lokalen ännu är i uppbyggnad och har tillfällig belysning erbjuder vi denna gång utställningsplats på ca 3 meter kostnadsfritt. Vi har sju platser på väggarna och ca tretton till på skärmar som vi sätter i mitten av lokalen.


Det är förts till kvarn som gäller med anmälan till Freja Franck att man är intresserad av att ställa ut. Då det är kostnadsfritt är motprestationen att man kommer och vaktar en kortare tid under helgen.


För att inte krocka med FKG:s vernissage gör vi en egen på Allegården på lördagen den 5 november kl 15.00. Vi hoppas att så många som möjligt av de som ställer ut kan komma under vernissagen.


Utställning på Allegården pågår från kl 15.00-19.00 på lördagen och kl 12.00-16.00 på söndagen. Vi planerar inte att ha öppet helgen därpå, men skulle intresset visa sig vara stort kan vi överväga även det.


Under lördagen kommer vi att anordna en Kulturafton på Allegården där konstutställningen är en del av arrangemanget. Utöver konst kommer vi att tända en massa ljus i den parklikande trädgården, det blir stämningsfull musik och några författare kommer och läser ur sina verk. Det blir en afton i ljusets, kulturens och stämningens tecken. Varmt välkomna!


För anmälan samt mer detaljer angående upphängning etc. kontakta: freja@allegardenhjarnarp.se


Kika in på Allegårdens hemsida om du vill se mer var det ligger, om Kulturafton och hur den fina gården ser ut: www.allegardenhjarnarp.se
27 visningar0 kommentarer

Comments


bottom of page